Ads 468x60px

small picture right tab

big picture slidearea

уторак, 18. септембар 2012.

Звезда у друштву великана


На адресу Љутице Богдана 1а пре неколико дана стигао је позив из Манчестера који на најбољи начин осликава вредност, традицију и углед који Црвена звезда има у континенталном фудбалу.
Наиме, у колевку фудбала, Енглеску, на симпозијум на коме ће се представљати најтрофејнији клубови Старог континента и њихови музеји, позван је и гигант са Маракане. Излагачки дан је 21. септембар, а поред нашег клуба своје трофеје, познате играче и битне догађаје из историје представиће Ливерпул, Манчестер Сити, Лидс јунајтед, Вулверхемптон…


Занимљиво је да су црвено бели састајали са свим клубовима излагачима изузев Манчестер ситија у разним европским такмичењима. Посебно су љубитељима фудбала у лепом сећању остали дуели са славним Ливерпулом на чувеном Енфилду. Пут Енглеске као представник Црвене звезде кренуће кустос наше Трофејне сале, Предраг Тркуља.
„Симпозијум у Манчестеру се ове године одржава по први пут, али у наредним годинама план је да прерасте у традицију, и да окупи већи број учесника. Програмом је предвиђено да сви клубови представе своје великане, освојене трофеје и важне догађаје кроз историју, што мени као представнику најтрофејнијег клуба у овом делу Европе, неће бити проблем, већ задовољство. Спремили смо доста видео материјала, од којег ће део бити посвећен сусретима које смо одиграли са осталим клубовима учесницима симпозијума“, истакао је Предраг Тркуља.


0 коментара:

Постави коментар

ЗВЕЗДA---> ЉУБАВ JEДИHA !●
Где је једна љубав тамо другој места нема...ЦРВЕНА ЗВЕЗДА-ЈЕДНА ЉУБАВ ЗА СВА ВРЕМЕНА
★ Делије Север ★ ❶❾❽❾ ★

 

Песме