Ads 468x60px

small picture right tab

big picture slidearea

недеља, 9. септембар 2012.

Црвена звезда – Сопот 1:1 (0:1)

Ели Бабаљ

Фудбалери Црвене звезде који немају репрезентативне обавезе овог викенда, одиграли су у суботу 08. Септембра од 14 часова пријатељску утакмицу против екипе Сопота, која је такође изашла у мешовитом саставу.

На помоћном терену Звездиног стадиона, резултат је након 90 минута гласио 1: 1‚ а голове су постигли Бабаљ за Црвену звезду, односно Симић за Сопот.

Црвена звезда је наступила у следећем саставу: Бајковић, Микић, Крнета, Спајић, Ненадић, Шакић, Милијаш, Вешовић, Мирић, Мијатовић, Бабаљ.

Сопот је након првих 45 минута имао предност од једног гола, који је постигнут након корнера, а највиши у скоку био је штопер Симић. Међутим, већ у првом минуту другог полувремена, Ели Бабаљ је лепо уштоповао једну лопту на шест метара од гола, и прецизним ударцем донео својој екипи изједначење. Могао је Бабаљ да донесе Звезди и победу у овом пријатељском мечу, али му је недостајало концетрације у завршници напада.

Поред ове, данас су на програму биле још две утакмице омладинског погона, и то два вечита дербија. Омладинци нашег клуба, савладали су Партизан резултатом 3: 2, док су кадети поражени са 1: 0.


0 коментара:

Постави коментар

ЗВЕЗДA---> ЉУБАВ JEДИHA !●
Где је једна љубав тамо другој места нема...ЦРВЕНА ЗВЕЗДА-ЈЕДНА ЉУБАВ ЗА СВА ВРЕМЕНА
★ Делије Север ★ ❶❾❽❾ ★

 

Песме