Ads 468x60px

small picture right tab

big picture slidearea

среда, 5. септембар 2012.

Лукић одлази, мистерија да ли остаје Весић?


Разведрило се изнад најважнијих кадровских решења за будућу владајућу структуру на Маракани, али једно питање не помера облаке и заокупља пажњу звездашке јавности – да ли ће остати Горан Весић?

По функцији – саветник председника. У пракси – много више. Јавна је тајна да се већ дуже време у Црвеној звезди Весићева реч најгласније чује.

У многим ситуацијама усмеравао је клупску политику и потезе Владана Лукића, али та чињеница не значи и да ће сигурно напустити гиганта из Љутице Богдана.

У овом тренутку је једино извесно да Весић хоће да настави посао у Црвеној звезди и да вуче потезе да се нађе у тиму Драгана Џајића и Зорана Стојадиновића. Нико не сумња да је способан да се избори за место у власти, милион пута је доказао. Само је питање да ли је маркетинг мајстор потребан људима који желе другачију Звезду него што је у последњих неколико година и у каквим је односима са онима који иницирају промене.

Много навијача црвено-белих, на интернет форумима, ставља у други план извесно померање из фотеље Лукића и сложно поручује: „Остане ли Весић ништа се променити неће…“

Интересантно је да је Весић био и члан Управног одбора Црвене звезде у једном делу Џајићевог председничког мандата, са Живорадом Анђелковић као представник кошаркашког клуба.


0 коментара:

Постави коментар

ЗВЕЗДA---> ЉУБАВ JEДИHA !●
Где је једна љубав тамо другој места нема...ЦРВЕНА ЗВЕЗДА-ЈЕДНА ЉУБАВ ЗА СВА ВРЕМЕНА
★ Делије Север ★ ❶❾❽❾ ★

 

Песме