Ads 468x60px

small picture right tab

big picture slidearea

субота, 8. септембар 2012.

У понедељак плате за запослене на Маракани, Лав пиво спонзор наредне три године

Лав пиво

Према речима в.д. генералног секретараЦрвене звезде, Стефана Пантовића, запослени на Маракани ће у понедељак добити по једну целу плату.
„У питању су технички проблеми, преговарамо с банком о распореду прилива новца који очекујемо. Дакле, не ради се о томе да нема пара. По једна цела плата биће исплаћена запосленима у понедељак“ рекао је Пантовић за „Новости“.
Лепа вест је и продужење сарадње са Лав пивом, која је потписана на три године, а на овај начин Лав ће бити један од највећих спонзора нашег клуба.
„Лично је задовољство бити један од главних спонзора ФК Црвена звезда, једног од најуспешнијих фудбалских клубова у Србији по броју освојених шампионата и купова. Ово је наставак вишегодишње сарадње са клубом, који има дугу традицију и оно што видимо као заједничко је и чињеница да је ЛАВ представља бренд са дугом традицијом. Верујемо да ће заједничим снагама Црвена Звезда и ЛАВ створити много позитивне енергије на зеленим теренима и да ће клубу на утакмицама које очекују клуб донети много победничких резултата. Борбеност, жеља за победом, храброст и непоколебивост ка циљу управо повезују фудбал и један од највећих пивских брендова у Србији“ рекао је Андре Жак, директор маркетинга „Карлсберга“.


0 коментара:

Постави коментар

ЗВЕЗДA---> ЉУБАВ JEДИHA !●
Где је једна љубав тамо другој места нема...ЦРВЕНА ЗВЕЗДА-ЈЕДНА ЉУБАВ ЗА СВА ВРЕМЕНА
★ Делије Север ★ ❶❾❽❾ ★

 

Песме