Ads 468x60px

small picture right tab

big picture slidearea

среда, 5. септембар 2012.

12 играча Звезде без паузе

Мићко опет у А репрезентацији

Фудбалери Црвене звезде су у среду, 05. септембра, после два слободна дана, поново истрчали на помоћни терен иза северне трибине Звездиног стадиона. Александар Јанковић, који је уједно и селектор младе репрезентације Србије, због обавеза према репрезентацији није био присутан, па је наша екипа под диригентском палицом помоћних тренера Катића, Момчиловића и Спасића у знатно окрњеном саставу без чак 12 играча, одрадила тренинг.
Дарко Лазовић, Никола Максимовић и Срђан Мијаиловић се увелико спремају за пут у Шкотску, са својим друговима из А репрезентације.
На списку младе репрезентације нашла су се чак седморица играча: Александар Кировски, Марко Дмитровић, Александар Пантић, Филип Младеновић, Лука Миливојевић, Лука Милуновић и Огњен Мудрински.
Тренингу нису присуствовали ни Филип Касалица и Милан Јовановић који су се прикључили својим друговима у „А“репрезентацији Црне Горе.
- Велика је част имати оволики број репрезентативаца, ту нема дилеме. Иако је чињеница да ће нам одсуство 13 играча бити велики проблем. Ипак, најважниоје је да се поново сви нађемо на окупу неповређени и спремни за утакмицу са Радничким, што је наш следећи изазов у шампионату – каже помоћни тренер Црвене звезде, Предраг Катић.
Милијаш и Микић на данашњем тренингу
Нема сумње да је број Звездиних репрезентативаца најбољи показатељ младог и квалитетног састава нашег клуба, па зато нико и не очајава много због изостанка саиграча.
- Њима је ипак најтеже јер немају ни ова два дана одмора. Најважније је да се врате здрави и да сви заједно наставимо са победама у шампионату. Мислим да је велики плус за клуб што има чак 13 репрезентативаца не рачунајући омладинске репрезентативце који сада нису имали обавезе. Сигурно је да ће и њихов рад у репрезентацијама допринети додатном квалитету и искуству које има треба да бисмо освајали трофеје – каже Никола Микић.
Јанковић је оставио програм рада по којем ће екипа радити до његовог повратка. Посебне упуте за рад добио је Ненад Милијаш, како би што пре надокнадио недостатак такмичарског ритма у протекла два месеца.
У сваком случају, Црвена звезда дуго није имала чак 12 репрезентативаца и нема сумње да је то доказ светле будућности клуба.



0 коментара:

Постави коментар

ЗВЕЗДA---> ЉУБАВ JEДИHA !●
Где је једна љубав тамо другој места нема...ЦРВЕНА ЗВЕЗДА-ЈЕДНА ЉУБАВ ЗА СВА ВРЕМЕНА
★ Делије Север ★ ❶❾❽❾ ★

 

Песме