Ads 468x60px

small picture right tab

big picture slidearea

среда, 19. септембар 2012.

Касалица: „Циљ су трофеји“

 Тријумфом у Шумадији црвено-бели су отворили серију тешких гостовања, а већ у суботу изабранике тренера Александра Јанковића очекује нови пут, у Кулу, одакле ће такође покушати да донесу нова три бода.
Нападач Црвене звезде и репрезентативац Црне Горе, Филип Касалица голом у финишу утакмице у Крагујевцу потврдио је победу свог тима. Над њим је такође направљен прекршај после којег је тим Радничког остао са девет играча на терену.
Нисам глумац и не симулирам. На снимку се јасно види да ме је противнички играч ударио. Исто тако, не желим да коментаришем суђење, и одлуке арбитара – рекао је Касалица и додао да су се он и његови саиграчи увелико окренули сусрету у Кули и да су Крагујевчани до нове прилике одложени у архиву.



Први пут ћу у дресу Звезде играти против свог бившег клуба. Неколико мојих бивших саиграча из тог периода је и даље у Хајдуку, с тим што су се тада борили за место у тиму, а сада су стандардни првотимци. Гостовање у Кули је традиционално незгодно за нас, и морамо пружити максимум по питању ангажовања и борбености како бисмо дошли до четврте узастопне победе у првенству – јасан је Филип који је носећи дрес Хајдука у утакмицама са Звездом постигао по један гол и аутогол.
На Маракани сам био стрелац за Хајдук, док сам у Кули постигао аутогол када је Звезда победила са 1:0- присетио се стрелац два гола за црвено-беле у досадашњем току домаћег шампионата.
Доласком Александра Јанковића на место шефа стручног штаба, промењене су и неке тактичке замисли када су начин игре и формација у питању. На Маракану је стигао и још један одличан нападач, Огњен Мудрински, који заједно са Касалицом чини ударну иглу Звездиног напада.
Доласком Огњена добили смо квалитет више када је у питању офанзивни део тима. Мислим да можемо да будемо одличан тандем, а о томе да ли ми је лакше да играм сам или у пару са још неким, искрено не размишљам. О томе одлучује тренер, и поштоваћу сваку његову одлуку. Најважније да наставимо са победама - рекао је Филип.
Репрезентативац Црне Горе као и сви његови саиграчи имају још довољно времена да се спреме за меч са Куљанима, и у главама већ имају јасну идеју шта треба да ураде како би дошли до тријумфа.
Гол у раној фази утакмице би нам доста помогао да дођемо до жељеног резултата. Међутим и ако се то не деси, бићемо стрпљиви, и верујем славити победу. Имамо циљ да освајамо трофеје и зато свакодневно вредно тренирамо и трудимо се да напредујемо из меча у меч, како би на крају сезоне имали прилику да славимо са нашим навијачима – закључио је Касалица.


0 коментара:

Постави коментар

ЗВЕЗДA---> ЉУБАВ JEДИHA !●
Где је једна љубав тамо другој места нема...ЦРВЕНА ЗВЕЗДА-ЈЕДНА ЉУБАВ ЗА СВА ВРЕМЕНА
★ Делије Север ★ ❶❾❽❾ ★

 

Песме