Ads 468x60px

small picture right tab

big picture slidearea

субота, 22. септембар 2012.

Уживо: Хајдук – Црвена звезда 0:1


Наши фудбалери тренутно играју у Кули меч 6. Кола ЈСЛ лиге против Хајдука. Утакмица се игра пред празним трибинама на захтев управе домаћина, тако да ће атмосфера на стадиону бити анти - фудбалска. Александар Јанковић пре меча најавио је да ће тим наравно ићи на победу и поред веома згуснутог и тешког распореда, са великим бројем гостовања.

Судија: Дејан Димитријевић

Састави:

Хајдук: Браћ, Цветковић, Црноглавац, Булатовић, Милутиновић, Стојковић, Обровац, Секулић, Веселиновић, Поповић, Адамовић.



Црвена звезда: Бајковић, Младеновић, Јовановић, Максимовић, Микић, Миливојевић, Милијаш, Лазовић, Вешовић, Мудрински, Касалица

1′ Утакмица је почела. Наши фудбалери играју у плавој опреми.

5′ Нема још увек конкретних акција и шансе. Углавном лопта често мења власника, уз доста повучену игру домаћих. Пар минута касније Касалица пролази по левој страни центрира али превисока је била та лопта.

8′ Након тога Милијаш одлично изводи корнер и умало да директно из њега погоди гол Хајдука. На жалост тај феноменалан гол спречио је голман Браћ.

11′ Као из топа севнула је левица Милијаша након додавања Младеновића, али голман домаћих успева некако да одбрани.

15′ ГОООООООООЛ!!! МУДРИНСКИ!!! Корнер за нашу екипу опет је извео Милијаш, а Огњен Мудрински у свом стилу главом сместио лопту у мрежу!

19′ Добру акцију извели су наши фудбалери по десној страни. После кратког комбиновања на средини, Касалица је повукао лопту, а онда упослио Вешовића који центрира, али бране се Куљани ипак.

26′ Два пута је Милијаш изводио прекид са десне стране, али први пут је његов шут изблокиран, а други пут није нико од наших фудбалера успео да стигне до убачене лопте.

29′ Микић је одлично интервенисао у одбрани после контре Хајдука, а онда на другој страни после брзе акције Лазовић шутира, али лопта иде метар поред стативе. Он добија и жути катон због старта у претходној акцији домаћих.

35′ Добру шансу су имали Куњани након кратког комбиновања, али је Никола Микић изблокирао опасан шут. После корнера није било опасности, а нешто касније опет је Лазовић опробао свој шут, али непрецизно. Није довољно концентрисан Дарко на овом мечу.

39′ Жути картон добија Лука Миливојевић, али остаје нејасно због чега. Велики број стартова у првом полувремену, уз пет картона за обе екипе.

45′ Прво полувреме продужено је два минута. Доста отворена игра оба тима у последњих пар минута.
Крај првог полувремена. Наш клуб води после првих 45 минута голом Огњена Мудринског у 15. минуту. Поред тога било је још неколико шанси за гол, али нису наши играчи били довољно спретни у тим ситуацијама. Очекује нас још већа офанзива у другом полувремену.
46′ Почиње и друго полувреме. Нема промене састава у нашој екипи, а исти случај је и код Куљана.
48′ Младеновић греши у последњој линији, на срећу домаћи нису успели да искористе такав поклон.Лука Миливојевић је после изблокираног шута остао на трави због болова у зглобу.
50′ Први шут у другом делу упутио је Мудрински после соло продора од половине терена, али није та лотпа била довољлно прецизна.
55′ Прва измена у нашем тиму. Из игре излази данас стварно лош Дарко Лазовић, а уместо њега на терен улази Лука Милуновић.
58′ Слободан ударац са десне стране изборио је Вешовић, а извођач је опет био Милијаш. Та лопта погађа спољни део мреже пошто нико није успео да је закачи.
Испред стадиона се чују наши навијачу, који певају „Када Звездо играш ти, увек ћу те бодрити“ и „УУУУ, ААА, ЗВЕЗДААА!!“
62′ Опет је Микић одлично интервенисао у контри Хајдука. Заменик капитена данас игра веома дорбо у одбрани, још једино фале његова убацивања у нападу.
68′ Нови прекид са леве стране извео је капитен, лопта одлази на другу стативу где Миливојевићвраћа у средину, али Микићев шут није довољно прецизан.
72′ Дуго је трајала акција наших играча и после центаршута Младеновића, Милијаш шутира денсом ногом, али је изблокиран. Након тога је и Миливојевић опробао шут – лопта иде поред гола.
79′ Стрелац јединог гола Огњен Мудрински излази из игре, док на терен улази Срђан Мијаиловић.
82′ Повукли су се несвесно наши играчи у финишу меча, па изгледа као да Хајдук има контролу меча. Још један гол у мрежи Куљана смирио би темпо игре у завршници.
85′ Напокон шут у другом делу! Милијаш је одлично распалио са 25 метара, али Браћ брани веома добар шут. На другој страни Јовановић добија жути картон због спречавања контре домаћих.
87′ Одлична шанса! Милијаш феноменално проналази петом Мијаиловића, који се изненада нашао сам испред голмана , али шутира поред леве стативе. Штета.
90′ + Утакмица је продужена 4 минута. На терену је сада Вукан Савићевић, а из игре је изашао данас одлични Ненад Милијаш.
Крај меча! Играло се и минут дуже, али за целих 5 минута ништа се није догодило. Није бриљирао наш тим данас, али су опет освојена нова три бода. Са друге стране Хајдук није био опасан ниједном по голмана Бајковића. Нови меч и ново гостовање игра се већ у среду у оквиру Купа Србије против Радничког у Нишу. 


0 коментара:

Постави коментар

ЗВЕЗДA---> ЉУБАВ JEДИHA !●
Где је једна љубав тамо другој места нема...ЦРВЕНА ЗВЕЗДА-ЈЕДНА ЉУБАВ ЗА СВА ВРЕМЕНА
★ Делије Север ★ ❶❾❽❾ ★

 

Песме