Ads 468x60px

small picture right tab

big picture slidearea

четвртак, 13. септембар 2012.

Учинак Звездаша протекле недеље


У протеклих неколико дана одиграно је много репрезентативних мечева, али су неки бивши и садашњи играчи Црвене звезде наступали и у дресевима својих клубова. Све у свему, доста материјала за нови извештај о учинку Звездаша.

Звездино дете, Филип Ђорђевић био је ефикасан у екипи Нанта, а занимљиво је да је  „жртва“ била новосадска Војводина, која је са Французима одиграла пријатељски меч и изгубила резултатом 2: 1.

Чачански Борац ове сезоне бори се за повратак у елиту, а у томе покушавају да им помогну и два некадашња играча нашег клуба – Миланко Рашковић и Марко Мугоша. Рашковић је и у овом мечу наставио сјајну голгетерску форму и донео победу Борцу, пошто је постигао погодак у 93. Минуту. У гостујућој екипи Баната, Огњен Ожеговић је добио црвени картон у 57. Минуту. Жуле Стојковић је дебитовао у дресу Зрењанинаца, а цео меч на клупи је преседео некадашњи омладинац Звезда, Немања Стошковић.

У истом такмичењу, меч је играо и Чукарички и успео да освоји сва три бода против Бежаније. Стандардно је играо Славољуб Срнић. У мечу Вождовац – Пролетер, Душан Ђокић није успео да настави голгетерску серију. Колубара је поражена од Телеоптика, а за домаће су у последњој линији наступили Стеван Луковић и некадашња велика нада нашег клуба, Златко Лишчевић.

У Сантандеру је за Расинг дебитовао Андрија Калуђеровић, и то голом, као што смо већ писали. У ремију са Хуеском, наш некадашњи центарфор затресао је мрежу за 1: 1. И на пре неколико тренутака завршеном мечу у Купу Краља, Андрија је погодио, за победу своје екипе од 1: 0!

Што се тиче репрезентативних наступа, државни тимови Србије и Црне Горе, за које наступају наши момци били су више него ефикасни!

Србија је декласирала Велс, резултатом 6: 1, а од наших момака, нови наступ уписао је Срђан Мијаиловић, који је заиграо у финишу уместо Игњовског. Заиграли су и некадашњи играчи Звезде, Милан Бишевац, Александар Коларов и Филип Ђуричић, који су били стрелци. Дарко Лазовић није добио шансу. У стручном штабу такође су Звездаши – Синиша Михајловић и Александар Коцић.

Млади тим декласирао је Македонце, резултатом 5: 1, а бриљирали су нападачи – Мудрински и Милуновић и можда најавили сјајне игре у тандему у нападу нашег тима. Обојица су постигли по гол – Лука на Огњенову асистенцију, а Огњен на Лукину и показали да одлично сарађују. Играли су и Миливојевић и Пантић. Младеновићево место заузео је Родић, а на голу је био Алексић, па није било места за Кировског или Дмитровића. Момци су на тај начин потврдили пласман у бараж и борбу за ЕП, па овом приликом честитамо екипи и Салету Јанковићу!

Црна Гора на излету је играла против Сан Марина и славила са убедљивих 6: 0. Касалица је поново заиграо у финишу, а Милана Јовановића није било.

Успешна недеља наших момака!


1 коментара:

ЗВЕЗДA---> ЉУБАВ JEДИHA !●
Где је једна љубав тамо другој места нема...ЦРВЕНА ЗВЕЗДА-ЈЕДНА ЉУБАВ ЗА СВА ВРЕМЕНА
★ Делије Север ★ ❶❾❽❾ ★

 

Песме