Ads 468x60px

small picture right tab

big picture slidearea

петак, 21. септембар 2012.

Куљани пуштају продају 4 500 карата, навијачи Звезде могу на стадион!


Како преносе Вечерње Новости, према последњим информацијама, челници кулског Хајдука одлучили су да у продају пусте свих 4 500 карата за меч против Црвене звезде, који се игра у суботу са почетком од 14: 30 у Кули.

Оно што вероватно највише интересује све навијаче Црвене звезде јесте то да ли ће моћи да присуствују овом мечу. Куљани ће у регуларну продају пустити и карте за северну трибину, на којој су редовно били смештене  „Делије“. Разлог је тај што навијачима нико не може да забрани појединачни улазак на стадион, јер то не улази у оквир суспензије коју је Заједница суперлигаша изрекла нашем клубу, односно навијачима, због изгреда у Крагујевцу.



Дисциплински судија ФСС - а, Слободан Пајовић у потпуности је разјаснио ситуацију. Наиме, према његовим речима, свако ће у сопственој режији моћи да уђе на стадион, што се не односи и на групе навијача. Такође, веома је битно то да навијачи имају потпуно право да се након уласка на стадион окупе и у групи навијају, јер их нико неће спречавати у томе, нити има овлашћења и повода за тако нешто.

И комесар за безбедност Хајдука, Милан Средановић, потврдио је исто, уз занимљиву опаску:

 „Редари неће пустити на стадион људе са заставама, обележјима, дресовима, шаловима, можда и оне који испред улаза буду певали навијачке песме, али никоме неће бити забрањено да на стадиону пева коме хоће. Не желимо да изазовемо инат људи, то нам не треба. На територији општине живи 50 000 људи и малтене 90% њих навија за Звезду. И шта ћемо сад? Да некоме не дозволимо улаз? Како то да изведемо?“

Карта за суботњи меч кошта 400 динара, а за северну трибину биће продато 1133 карте.

СВИ У КУЛУ!


0 коментара:

Постави коментар

ЗВЕЗДA---> ЉУБАВ JEДИHA !●
Где је једна љубав тамо другој места нема...ЦРВЕНА ЗВЕЗДА-ЈЕДНА ЉУБАВ ЗА СВА ВРЕМЕНА
★ Делије Север ★ ❶❾❽❾ ★

 

Песме