Ads 468x60px

small picture right tab

big picture slidearea

недеља, 16. септембар 2012.

Младеновић: „У Крагујевац по три бода“

Филип Младеновић

Данас у 16 часова екипа Црвене звезде игра против Радничког 1923, леви бек Филип Младеновић у разговору за  „Новости“ изјавио је да добро памте утакмице из прошле сезоне и да тим у Крагујевац иде по сва три бода:

 „Добро памтимо колико су нас Крагујевчани задужили, поготово оним ремијем у другом делу првенства. Тада смо се практично опростили од титуле. Али ту школу смо прошли и научили на сопственим грешкама и уверен сам да сада нећемо пасти на истом испиту. Идемо по три бода и ништа друго нас не интересује. Тачно је да Раднички није почео сезону како треба и да нема победу у прва четири кола, али то нас неће заварати. Напротив, то је само разлог више за опрез јер ће они бити још више мотивисани у жељи да прекину лош низ. Знамо да имају квалитетну екипу и да су у мање - више истом саставу већ дуже време. Очекујем да ће играти дефанзивно иако су домаћини и да ће се трудити да што дуже држе  „нулу“ како би покушали да нас увуку у нервозу. Али, на крају ће ипак све зависити од нас и наше игре. Бољи смо и то желимо да покажемо на терену.“ – рекао је Младеновић и додао да је свестан лоших игара почетком нове сезоне и уверава да ће поново бити  „онај стари“:

 „Знам да је нормално да буде падова у форми и максимално се трудим да изађем из ове ситуације што пре. Нисам на нивоу из прошле сезоне и то се добро види у мојим играма. Али, спреман сам да превазиђем кризу већ од Крагујевца. То што се прича у јавности да немам конкуренцију није тачно. Љубо Ненадић је добар играч и прави конкурент за место у тиму. Једноставно, мени се догодио пад форме и то је све. Навијачи могу да буду сигурни да ћу ускоро бити онај исти од пролетос.“

Које је ваше мишљење о играма Филипа Младеновића у дресу Црвене звезде?


0 коментара:

Постави коментар

ЗВЕЗДA---> ЉУБАВ JEДИHA !●
Где је једна љубав тамо другој места нема...ЦРВЕНА ЗВЕЗДА-ЈЕДНА ЉУБАВ ЗА СВА ВРЕМЕНА
★ Делије Север ★ ❶❾❽❾ ★

 

Песме