Ads 468x60px

small picture right tab

big picture slidearea

петак, 14. септембар 2012.

Јанковић: „Озбиљно рачунамо на Асамоу“

Александар Јанковић

Након репрезентативних обавеза, Црвена звезда је комплетирала редове. У разговору за „Спортал“шеф стручног штаба Александар Јанковић изјавио је да је екипи доста значила пауза у првенству:
„Против Нишлија смо се мучили у глави са Бордоом, што је судбина после европских утакмица и болних елиминација. Бордо је завршена прича, идемо даље. Пут ка новом циклусу европских такмичења води преко првенства, а прва препрека је меч у Крагујевцу. Значила нам је ова пауза у шампионату, немамо често прилику да радимо у ритму субота-субота.“ - рекао је Јанковић и додао да озбиљно рачуна на Асамоу, као и да је Бабаљ у конкуренцији за меч са Радничким:
„Асамоа је на свакој утакмици када је добијао прилику доносио нешто ново. Одлично ради, понаша се за пример. Озбиљно рачунамо на њега. О Бабаљевом физичком стању не могу да причам јер немам јасан увид, пошто сам преузео екипу пре мање од месец дана. Бабаљ је у конкуренцији за тим са осталим нападачима Мудринским, Касалицом, Милуновићем и Асамоом. У равноправној су позицији, свако кроји своју судбину, па и Ели Бабаљ.“
 Које је ваше мишљење о играма Асамое?


0 коментара:

Постави коментар

ЗВЕЗДA---> ЉУБАВ JEДИHA !●
Где је једна љубав тамо другој места нема...ЦРВЕНА ЗВЕЗДА-ЈЕДНА ЉУБАВ ЗА СВА ВРЕМЕНА
★ Делије Север ★ ❶❾❽❾ ★

 

Песме