Ads 468x60px

small picture right tab

big picture slidearea

недеља, 2. септембар 2012.

Уживо: Црвена звезда – Раднички Ниш 1:2(полувреме)


После веома стресног и тешког меча у Француској, фудбалери нашег клуба дочекаће вечерас Раднички из Ниша, пред надамо се доста навијача, са задатком да се што пре опоравимо од тешког пораза. Очекује се да у екипи буде и веома важно појачање Ненад Милијаш, а  шансу за деби је добио  и Огњен Мудрински који ће играти заједно у шпицу са Касалицом.. Меч почиње у 19 часова уз пренос на Арени, док они који немају тај канал могу да прате текстуални пренос на нашем сајту.
Састави екипа:
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Младеновић, Јовановић, Максимовић, Вешовић, Миливојевић, Милијаш, Димитријевић, Лазовић, Касалица, Мудрински.
РАДНИЧКИ (Н): Перић, Вукомановић, Ранђеловић, М. Петровић, П. Стаменковић, Коларевић, А. Јовановић, С. Петровић, Пејчић, Бинић, Стефановић.
Судија: Мајо Вујовић
Капитен на овом мечу биће повратник у тим Ненад Милијаш!
1′ Утакмица је почела. Први псоед имају играчи из Ниша.
5′ Гости већ у првим минутима показују да су дошли да победе у Београд. Одлично је ухватио волејЈовановић, Бајковић је био немоћан у тој ситуацији- 0:1.
9′ Још увек се наши играчи нису опоравили од шока из Бордоа. Покушава Лазовић да пробије по деносј страни, али за сада тешко успева.
12′ ГОООЛ! Мудрински погађа за 1:1! Одлично се снашао нови нападач нашег клуба после центаршутаДимитријевића и постиже свој првенац у црвено-белом дресу!
15′ Милијаш изводи два везана корнера после којих нема шута у оквир гола, али се јасно види да је екипа добила нову енергију после изједначења.
19′ Невероватно. Раднички опет води. Александар Јовановић погађа главом за 1:2. Лоше је интервенисао Милан Јовановић на левој страни и пустио Бинића да центрира и пронађе Јовановића.
25′ Мудрински је покушао после соло акције и финтирања два играча Радничког, али та лопта иде преко пречке. За сада доста добро игра Огњен.
30′ Милан Јовановић је покушао да се искупи за грешку када је шутира псоел центаршута Милијаша, али голман гостију хвата ту лопту.
33′ Поништен је нови гол Мудринског. Милијаш је послао лотпу Младеновићу, али је помоћни судија подигао заставицу. У најмању руку дискутабилно!
40′ Одлично је капитен послао лопту у простор за Димитријевића, али не успева да пронађе Чава никога на 8 метара од гола.
45′ Бинић маши гол са метар(мало искоса) и оставља нашу екипу још у игри. Опет су нарпавили наши играчи пропуст.
Крај првог полувремена. Доста лоша партија наших играча, који су играли само на моменте фудбал.Александар Јанковић ће морати да тргне екипу у дргом полувремену.



0 коментара:

Постави коментар

ЗВЕЗДA---> ЉУБАВ JEДИHA !●
Где је једна љубав тамо другој места нема...ЦРВЕНА ЗВЕЗДА-ЈЕДНА ЉУБАВ ЗА СВА ВРЕМЕНА
★ Делије Север ★ ❶❾❽❾ ★

 

Песме