Ads 468x60px

small picture right tab

big picture slidearea

субота, 8. септембар 2012.

Мијаиловић у Русији?


Како објављује  „Моцартспорт“ млади задњи везни Црвене звезде, Срђан Мијаиловић, би могао од следеће сезоне наступати за руски Зенит из Санкт Петебурга!

Наиме, према сазнањима поменутог портала Зенит би за 4 милиона евра капарисао младог Мијаиловића, а он би тек на почетку сезоне 2013/14 прешао у руски клуб. Звезда би одмах добила та четири милиона, док би Зенит добио гаранције да Мићко прелази код њих на почетку следеће сезоне за ту суму, без обзира на његове партије ове сезоне.

Звезда има понуду Руса, сада је све у рукама челника нашег клуба који ће одлучити о судбини популарног Мићка, који је од марта 2011. Године стандардни првотимац Звезде.


1 коментара:

  1. Nemoj ici Micko niko od igraca nek ne prelazi!!!!AKO OSTANE OVAKAV TIM ZVEZDA IDE U LS ILI LIGU EVROPE I OSVAJA DUPLU KRUNU 100% VERUJTE U SEBE!!!MORATE DA SHVATITE DA VI IGRATE ZA CRVENU ZVEZDU BREEE!!!JOS SI MLAD NEMOZ NI 20 GOD I VEC IDES U INOSTRANSTVO!!!ZATO JE NAS FUDBAL U GOVNIMA I ZATO NEMAMO KLAVLITETNU LIGU,JER IGRACI TALENTOVANI PRELAZE U INOSTRANSTVO VEC SA 20 GODINA!!!OSTANI JOS BAREM 2,3 GODINE !!!

    ОдговориИзбриши

ЗВЕЗДA---> ЉУБАВ JEДИHA !●
Где је једна љубав тамо другој места нема...ЦРВЕНА ЗВЕЗДА-ЈЕДНА ЉУБАВ ЗА СВА ВРЕМЕНА
★ Делије Север ★ ❶❾❽❾ ★

 

Песме