Ads 468x60px

small picture right tab

big picture slidearea

среда, 22. август 2012.

А, шта сте Ви урадили господине Лукићу?

Роберт Просинечки више није тренер Црвене звезде. Судећи по коментарима на бројним порталима, блоговима, листовима једнодушна је оцена да популарни Жути није заслужио овакав растанак.


Најмањи кривац за све што се дешава у Љутице Богдана је Роберт Просинечки. Сузе на опроштају то најбоље говоре.
Само једном у минулих пет година навијачи Црвене звезде су осећали поносно и то је било пролетос када су у кратком временском периоду чак три пута победили Партизан и стигли до тријумфа у Купу Србије. Највеће заслуге за ту радост припадају сада већ бившем тренеру црвено–белих.
Роби је извукао максимум од играча који су тих месеци били и гладни и жедни јер нису месецима добили ни динара. Јавна је тајна да су неки играчи попут средњошколаца тражили џепарац од родитеља да би имали за ручак и вечеру.
Док је Просинечки „крварио” на терену и кроз причу свакодневно обуздавао њихов бес и незадовољство актуелни председник Црвене звезде Владан Лукић се практично није ни појављивао у јавности.
Човек се прави невешт и као да живи у неком свом свету из бајке у којем је он „све и сва” и свео је некада чувену Црвену звезду на клуб малих манира у којем се дешавају некада незамисливе ствари.
Зато се само по себи намеће низ питања да тај исти, недодирљивиВладан Лукић изађе пред јавности и одговори на нека питања о којима цела фудбалска јавност прича већ данима.
Зна ли се господине Лукићу колики је укупни дуг Црвене звезде од тренутка када сте Ви преузели клуб, а колики је данас.
Зна ли се господине Лукићу под којим је условима Црвена звезда добила кредит од Агробанке и да ли је истина да стадион трофејног клуба практично није његово власништво.
Знате ли господине Лукићу шта сте рекли када сте постављени на место председника.
У Вашем обраћању 2009. године сте за ову сезону обећали освајање шампионске титуле и учешће у Лиги шампиона, а Звезда од када сте Ви на челу није освојила ниједну титулу.
Господине Лукићу нејасни су и детаљи из спонзорског уговора са „Гаспромом”, где су бројни спонзори које сте громогласно најавили када сте преузимали клуб, шта је реконструкцијом стадиона коју сте најавили да ће бити извршена са једном португалском фирмом, зашто клупске легенде у широком луку заобилазе клуб…
Господине Лукићу време је да поднесете извештај за сва Звездина посртања од када сте преузели клуб.
Наставите ли Ви да водите клуб, звездиним навијачима ће остати само клупски музеј на стадиону који ће сведочити о некадашњим великим успесима Црвене звезде…


2 коментара:

ЗВЕЗДA---> ЉУБАВ JEДИHA !●
Где је једна љубав тамо другој места нема...ЦРВЕНА ЗВЕЗДА-ЈЕДНА ЉУБАВ ЗА СВА ВРЕМЕНА
★ Делије Север ★ ❶❾❽❾ ★

 

Песме